Present till bästa vän

present till bästa vän presenttips
Present till din bästa vän

Present till bästa vän vad ska man köpa?

Att hitta en present till sin bästa vän borde inte vara svårt! Har din bästa vän blivit arbetslös, behöver uppmuntran, fyller han eller hon år, eller vill du hitta en present till din bästa vän bara för att han eller hon finns där? Här hittar du många förslag på present till bästa vän.

Vad får presenten till bästa vännen kosta?

En present som ges med kärlek och omtanke spelar faktiskt inte någon roll vad den kostar. En present till bästa vännen bör förstås vara personlig på något sätt. Men en billig, eller gratis present till bästa vännen, kan visa precis lika mycket kärlek och omtanke om vännen som en dyr present gör. Presenten till din bästa vän bör vara väl genomtänkt och kärleksfull, visa hur mycket du uppskattar dennes vänskap. På brapresenter.nu kommer du hitta många bra presenter.

Hitta en bra present till bästa vän
Hitta en bra present till bästa vän

En billig present till bästa vännen skulle kunna vara något du gjort själv, t.ex. en hemkokt sylt, hembakt bröd, hemmagjord musli eller en necessär som du sytt i vännens favoritfärger. Eller varför inte bjuda honom eller henne på en hemma spakväll, med bad, ljus, aromaolja, lite massage och god mat och dryck. Köp ett stort paket med te och ersätt alla lappar med ett personligt budskap till vännen. Härligt att få känna sig älskad och peppad varje morgon. God mat, vin, champagne och genomgång av en massa bilder från era år tillsammans? Bara ni två, eller med några andra goda vänner.

Andra gånger kanske du vill ge din vän en dyrare present så som t.ex. en spaweekend, ett träd, ballongflygning, teater eller någon musikal.

Eller någonstans däremellan – bjud på middag och bio.

Ge bort saker till bästa vän i present

blommor i present till bästa vän
Ge din bästa vän blommor i present!

Jag tycker om att ge bort saker som är personliga. Det kan t.ex. vara en necessär med passande innehåll. Eller att ge en vän små grejer som jag vet att hon eller han behöver eller tycker mycket om. Det har varit t.ex. lakrits, en stickad reflexmössa, en fin blomma, en liten tavla, eller fin reservoarpenna, en trädgårdsflamingo eller en bok som jag tror hon eller han skulle gilla.

En bra present till bästa vännen är kanske ett smycke, ett fint halsband eller ett graverat armband.

Present till bästa vän – hur mycket får den kosta?

Hur mycket man vill lägga på present till bästa vännen är upp till var och en. Hur mycket en present till vännen får kosta varierar förstås även från tillfälle till tillfälle. Fyller vännen år kanske man vill lägga lite mer pengar. Men är jag bjuden på middag hos min vän köper jag en gåva för lite mindre pengar. Sedan beror det förstås också på hur din situation ser ut just nu. Är du arbetslös, föräldraledig, pluggar eller så så är det inte rätt tillfälle just nu att köpa de allra dyraste presenterna. Man brukar säga att det är tanken som räknas och det stämmer verkligen här!

Födelsedagspresent till vän

Är du bortbjuden på middag till din vän och vill ta med en liten present

liten present till bästa vän
Liten present till en bästa vän

Men normalt är om man är bortbjuden på fest hos vännen och vill köpa med en gåva 100-200 kr. Koka en god marmelad med spännande ingredienser och häll upp i burkar med fina etiketter. Ge bort till värdparet när ni går på middag. Kanske tillsammans med en påse hembakta skorpor? En flaska vin? Eller en blomma kanske? Eller en fin choklad.

Presenttips till bästa vän

Det är egentligen rätt svårt att ge generella presenttips som ska passa alla människors bästa vän. En present till bästa vän kan vara svår att hitta. Din bästa vän förtjänar den bästa presenten. Ni har en stark vänskap och önskar varandra det allra bästa. Ni ställer upp för varandra och stöttar varandra i jobbiga situationer. Ni är vänner i vått och torrt helt enkelt. Ni finns för varandra vid glada tillfällen men också som axel att gråta på, vid tuffare tider. Visa din omtanke och hitta en personlig present till din bästa vän. Det kan vara småsaker, men ändå visa den vänskap och lojalitet ni känner för varandra. 

Billig present till bästa vän

Billiga presenter som du kan ge din bästa vän är t.ex. en fin ljuslykta, en blomma, en pläd, en trevlig kokbok, en personlig kaffemugg som du tycker passar honom eller henne, en handduk som du broderar ett personligt budskap på. 

Du kan även göra korgar med olika teman så som spa, ätbara delikatesser så som hemkokt sylt, egna kakor, nybakt bröd eller en flaska vin. Köp en billig skål på loppis som du fyller med säsongens frukt. 

Vill du ha din vän kvar länge – visa hur fäst du är vid din vän genom att sätta reflexer på alla hans eller hennes kläder och väskor. 

Rolig present till bästa vän

Tycker din vän om att få roliga presenter så kan jag tipsa om konserverade koalor eller ett sportpaket (öl, chips, nätbrynja och en flagga i favoritlagets färger). Snoppepparkakor eller en snopp att lägga under disken kan vara en rolig present till bästa vän – som har den typen av humor. 

Hittade du inget förslag på present till Din vän på den här sidan så kanske du hittar på övriga sidor på sajten:

Läsarkommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

↑ Top of Page