Present till 9 årig kille

Vad är en bra present till en 9 årig kille?

bra present till 9 åring kassaskåp med kombinationslås
bra present till 9 åring kassaskåp med kombinationslås

Letar du efter en bra present till en 9 årig kille? På den här sidan ska jag berätta om mina bästa presenttips. Men som vanligt börjar jag med några snabba tips på bra presenter till en 9 åring för dig som har bråttom: Stressboll, kassaskrin med kombinationslås, boken Landet innanför eller en bok om att vika flygplan. Fortsätt gärna läsa för fler tips!

bra present till 9 årig kille presenttips
Tips på bra presenter för barnkalaset

Bra presenter till barnkalas

Ska ditt barn gå på födelsedagskalas hos en kille som fyller 9? Lämpliga presenter skulle kunna vara: film (brukar säljas 3 för 99…räcker till fler kalas), fina pennor, pysselbok om att vika flygplan, stressboll, waboba, tatueringspennor, fiskespel, Harry Potter legogubbar,  Monkey drop, växande dinosaurieägg, en magnet, studslera, flygande tefat, frisbee, drake, coola sudd, pruttlera, splashande groda eller en bok om att vika pappersplan. Fler presenter att köpa till barnkalaset hittar du här.

Vad gillar 9 åriga killar?

9 åriga killar är förstås lite olika. Men gillar väldigt ofta att få nya coola prylar och att få sticka iväg på äventyr av något slag.

TV spel brukar också vara sådant som en 9 årig kille önskar sig väldigt mycket. Just nu är det Playstation 4Xbox oneNintendo Switch och det handhållna Nintendo 3DS som gäller.

Godsaker – alla barn älskar förstås godsaker. Varför inte ge honom en GIGANTISK chokladkaka. Den här presenten från Coolstuff kommer han inte glömma bort i första taget! Eller kanske en candy grabber är något för den 9 åriga killen du ska fira? Han skulle garanterat bli överlycklig över att få en egen kyl fulladdad med läsk.

Lukta gott i present till 9 årig kille 

Även 9 åriga killar tycker om att lukta gott. En bra present är t.ex. Adidas duschtvål. Även små killar tycker om att lukta gott på skoldiscot. Kanske även ett hårvax eller hårgelé som du hittar i matbutiken är en bra present till honom? Eller en hårtork, så han kan komma iväg snabbt efter duschen.

Gosedjur i present till 9 årig kille

Vill du köpa gosedjur till en nioårig kille så ska du satsa på någon lite tuffare sort som t.ex. dinosaurie eller Pokemon. Med en dinosaurie i sängen skrämmer man garanterat bort alla spöken.

Sportprylar till nioåriga killar

Om han håller på med någon sport finns det kanske prylar till den som du kan vara med och sponsra. Betala för hans nästa termins fotboll, innebandy eller den kommande terminen. 

Håller han inte på med någon speciell sport så kan det vara kul att få pingisracketar, fotboll, tennistränare eller en basketboll

Andra motionsredskap som 9 åriga killar önskar sig är studsmatta, cykel, skateboard och en sparkcykel.

Ett presentkort på ett besök på närmsta äventyrsbad eller ett terminskort på badhuset är också en mysig present att få gärna i kombination med ett par nya badbyxor.

Vore det inte häftigt att ge 9 åringen en riktigt bra present. En present som ingen annan har och något som gör att han kommer träna upp en ny cool färdighet som han kommer kunna imponera på hela världen med? En sådan häftig present att ge en 9 åring är en lina. En sån där lina som han spänner upp mellan två träd och sedan balanserar på. Kanske är svårt till att börja med. Men att kunna gå på lina kommer imponera både på släkten, vännerna och inte minst tjejerna i framtiden.

Barn nu för tiden verkar vara VÄLDIGT stressade

De behöver påstår i alla fall att de behöver stressbollar av olika slag. Fasta stessbollar, genomskinliga stressbollar, stressbollar med kulor, stressbollar i nätstressbollar som är formade som olika figurer. Se till att killen blir mindre stressad, köp en stressboll och en hängmatta till honom. 

Helt ute verkar det däremot vara med fidgetspinners som var så poppis för ett tag sedan.

Bra böcker att ge 9 åringar i present 

Spännande böcker att läsa för 9 åringar är t.ex. Fem-böckerna, gåtbok, en bok med Bellmanhistorier, Första boken i Mangolds serie Landet innanför, bok om dinosaurier, Lassemajas detektivbyrå eller Laura Trenter (pappa polis-serien)

Eller kanske en prenumeration på en tidning är en bra idé? Tidningar som 9 åriga killar brukar gilla är KP, SvD Junior och Robot presenterar Minecraft. Du hittar massor av fler tidningar hos Tidningskungen.

Pysselböcker är också roligt att få i present. Det finns till exempel pysselböcker för matte, med korsord eller böcker för att lära sig teckna manga eller vika origami.  

Gillar 9 åringen Harry Potter? I så fall finns det ju både böcker, filmer, målarbok och massa samlarsaker som är kul att få. Tänk dig en egen trollstav, en tidvändare eller den nya Harry Potter kokboken. De Harry Potter böcker som finns är dessa. OBS: de ska läsas i ordning:

Gillar han Harry Potter finns det förstås både filmer och en mängd tillbehör att köpa i present till 9 åringen. Tillbehören de önskar sig är trollstav, bygg modellerspelden gyllene kvickenmorgonrock , tofflor och mycket mycket annat.

Coola prylar att ge i present till 9 årig kille

När man är 9 och brinner av äventyrslust och upptäckarglädje finns det mycket coola prylar man önskar sig: Kikare, diablo, kulbana, ett besök på Tom Titts, en egen väckarklockawalkietalkies, 3D pussel, filmer och biobiljetter. 

Kanske gillar han dinosaurier och önskar sig ett utgrävningsset? Där han först med penslar försiktigt får gräva fram dinosaurieskelettet för att sedan pussla ihop den och se vad det blir för dinosaurie.

Ett pusselkassaskåp är en perfekt present till en 9 årig kille. Först får han pussla ihop ett 3d pussel. Pusslet kan sedan användas för att förvara veckopengen i. Jättekul present till killen som är duktig på att bygga och läsa ritningar.

Kläder i present till 9 årig kille

Till en 9 årig kille är det fortfarande ok att köpa kläder i present. En snygg munkjacka, ett par nya sneakers eller varför inte lite nya fina kalsonger.

Jag hoppas att du hittade vad du letade efter, annars kanske du hittar bra presenttips till 9 åriga killar här:

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

↑ Top of Page