Present till 18 åring

present till 18 åring
present till 18 åring

Ska du fira en 18 åring som fyller år? Här ska du få mina bästa tips på presenter till 18 åringen. Några snabba förslag för den som har bråttom att sticka iväg på födelsedagsfesten: pengar, presentkort på bio eller ett smycke som passar även för killar. Men har du gott om tid, så fortsätt gärna läsa för fler idéer. 

Personligt smycke i present till 18 åring

Ge 18 åringen ett personligt smycke i present. Det finns snygga både halsband och armband som passar även för killar. 18 årsdagen är ju väldigt speciell på många sätt. Hon eller han blir myndig, för köra bil osv. En present till en 18 åring kanske du vill ge något väldigt speciellt också. En gåva som hon eller han kan ha kvar hela livet. Ett smycke är en sådan gåva.

Klocka – Klockor är ju både för att hålla koll på tiden och en accessoar. Klockan är det enda smycke som många män och grabbar använder. En fin klocka är en väldigt bra 18 års present för både killar och tjejer.

Hur mycket ska man lägga på presenten?

Hur mycket du ska lägga på en present till någon som fyller 18 beror förstås på din ekonomi. Men någonstans mellan 2-500. Föräldrar förväntas lägga lite mer. Kanske bidra till körkort eller så om de har möjlighet.

Present till 18 årig tjej

Till en tjej som fyller 18 kan det vara en bra idé att ge en skönhets-behandling av något slag. Det är väldigt lyxigt, även om hon inte har problemhy. Det kan även vara skönt att få presentkort på massage eller spa. Hon kanske skulle gilla att få presentkort på nagelförlängning? Eller kanske presentkort på någon skönhetssalong, så hon kan välja behandling själv.

Till tjejen som fyller 18 kan du ge en makeupkurs på t.ex. Makeup Store för 500 kr. Då ingår en make up kurs och så får man välja smink för 500 kr sedan.

Att ge kläder i present

Kläder är ju förstås kul att få, men det är kanske inte alltid så roligt att få kläde som någon annan valt ut åt en. Därför kanske ett presentkort är bättre att få.

18 åringar vill gärna ha pengar i present

Pengar – pengar är alltid bra att få i present. Då kan man köpa precis vad man vill. Inte så roligt att ge bort i present kanske…men 18 åringen kommer garanterat att uppskatta presenten.

Spel i present till 18 åring

Även 18 åringar tycker om att få sällskapsspel i present. Två riktigt bra spel att ge 18 åringar i present är Knäppgök och Sheriffen av Nottingham.

Bra dataspel som passar att ge 18 åringar är:

Göra något tillsammans

En fin present till 18 åringen är förstås en present där ni gör något tillsammans. Aktiviteten kan du ju variera beroende på vad du tror att 18 åringen är intresserad av. Det finns många aktiviteter som kan skulle kunna passa:

Hittade du inte något bra för den 18 åring som du ska fira? Då kanske det finns något på dessa sidor:

  1. Julklapp till 18 åring
  2. Julklapp till vuxen dotter
  3. Julklapp till vuxen son
  4. Julklapp till 17 åring
  5. Present till någon som redan har allt

Läsarkommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

↑ Top of Page