Present till 12-årig kille

Vad önskar sig en 12-årig kille i present?

Ska du hitta en bra present till en 12-årig kille? Här kommer mina bästa idéer på födelsedagspresenter till honom. Men först några snabba tips för dig som har bråttom: minikylskåp att förvara läsken i, pilbåge och ny mobiltelefon. Men fortsätt gärna läsa för fler presentförslag!

En del av mina inlägg innehåller annonslänkar. Om du köper något genom någon av dessa länkar så betalar du inte en krona mer, men jag får en liten provision, som hjälper till att hålla sidan igång. Tack! Det här inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för CDON

Telefon och tillbehör att ge 12-årig kille i present

Om han inte redan har en bra mobiltelefon så är det det som en 12-årig kille önskar sig mest av allt. Till mobiltelefonen önskar han sig en powerbank, en längre ladd-sladd, mobilskal, hörsnäckor, hörlurar, iphonevantar, ett presentkort på Spotify guldmedlemskap eller Storytel för talböcker.

TV-spel

Tv-spel brukar också stå högt på önskelistan för 12-åriga grabbar. Självklart önskar sig 12-åriga killar TV-spel i present. Just nu är det Playstation 4Xbox oneNintendo Switch och det handhållna Nintendo 3DS som gäller. (även om Nintendo 3DS har några år på nacken)

Pengar i present till 12-årig kille

Att få egna pengar att köpa vad man vill för brukar alltid uppskattas. Det är extra kul att få pengarna i en lite vuxnare plånbok. Man kan ju också ge honom pengar med förbehåll att de ska användas till ett visst ändamål som kläder eller fritidsaktivitet.

Roliga prylar att ge 12-åriga killar i present

Minikylskåp att kyla ner läsken med brukar stå högt i kurs. Det finns både för en burk och för flera att välja mellan.

Spel att ge i present till 12-årig kille

Fortnight, Zelda och Counter-Strike är mycket populärt just nu.

Det är också kul att få brädspel så som Vampyrjakten, UNO, Master Mind, Ryktet går, Hogwarts Battle och Den försvunna diamanten.

Men även ett klassiskt fotbollsspel brukar bli väldigt omtyckt faktiskt.

Aktivitet i present till 12-årig kille.

12-åriga killar brukar tycka det är kul med många olika aktiviteter. Det kan t.ex. vara fotboll, besök på badhuset, skridskor, dans, kampsport, olika bollsporter, bågskytte, cykla, spela pingis, åka inlines osv.

Det brukar vara bra att få sportutrustning i present så som fotbollsskor, strumpor, badhuskort, badbyxor, skridskor, dansskor, karategi, badmintonutrustning, pilbåge, ny cykel, pingisracket, bollar, rollerblades, ishockeyskydd. Eller varför inte ge bort en termins träning så att han kan få lära sig något nytt, som han annars inte hade testat på?

Friluftsprylar brukar också vara bra present till en 12-årig kille. Det kan t.ex. vara Bear Grylls överlevnads prylar, en bra kniv, överlevnadshandbok eller en pannlampa.

Presenter till 12-åringar som vill dofta gott

Även 12-åriga killar tycker om att dofta gott. Varför inte ge honom ett väldoftande schampo och en duschtvål. Kanske även en herrdoft som Ed Hardy.

Ett silverarmband med svart läderrem (lite lagom macho och snyggt på samma gång)

Pyssel för 12-åriga killar

Papper, akvarellpennor, tavlor, akvarellfärg, origami, måla manga och skissblock är bra utrustning för den som tycker om att pyssla.

Lego brukar vara väldigt uppskattat. Välj en tillräckligt svår byggsats bara, så han får lite utmaning. T.ex. det här Harry Potter Legot. Tekniklego brukar ha lite tuffare legomodeller och kan ha väldigt utmanande byggen med många delar.

Tidningsprenumeration

Ge honom ett presentkort på en tidning. Det är svårt att veta vad killar i den här åldern uppskattar för tidningar. Det är bäst att låta honom få vara med och välja själv.

Presentkort på bio är något 12-åriga killar gillar att få i present

Ge honom presentkort på bio och gärna flera så att han kan bjuda med sig en kompis på bio också.

Kläder i present till 12-årig kille

Bra kläder som killar brukar tycka om att få till vintern är en varm mysig tröja, fårskinnstofflor, mössa, vantar eller en varm jacka. När det börjar närma sig sommar är det roligare att få någon snygg t-shirt, keps eller nya badbyxor.

Fint i rummet

Även killar vill gärna ha fint i sitt rum. Ett fint påslakan med Harry Potter, ett duntäcke eller några snygga dekorationskuddar brukar vara uppskattade.

Saccosäck brukar vara mysigt att inreda rummet med.

En riktigt cool väckarklocka eller en Harry Potterlampa brukar också vara kul att inreda med.

Jag hoppas du hittat inspiration för att köpa present till 12-årig kille – annars kanske du skulle kunna hitta något bra tips här:

Läsarkommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

↑ Top of Page