Present till 11 åring

present till 12 åring
present till 12 åring

Behöver du en bra present till en 11 åring? Här hittar du många idéer passar. Har du fler förslag så kommentera gärna. Vi börjar med några snabba presenttips för den som har bråttom: minikolonilott, lightbox och skateboard.

Växter

Att odla sina växter är kul. Bra presenter till 11 åringar är minikolonilott, odla egna jordnötter, odla chili eller en enhörningskruka. I matbutiken kan du hitta fina kaktusar eller kanske en köttätande växt att ge 11 åringen i present. Att ha lite fina växter i sitt rum, gärna tuffa sådana, är något som 11 åringar tycker om.

Tycker 11 åringen om Harry Potter finns det mycket fina prylar

Målargrejer & sånt

För 11 åringar som gillar att pyssla är det kul att få en pysselbox, Zen-Foam Frigolitlera, akvarellfärg, måla din egen spargris, målarbok, magnetisk lera, origami, skapa egna suddgummi, krympkonst eller en 3d penna.

Sällskapsspel

Sällskapsspel som 11 åringar tycker om: Ska vi slå vad? Bondespelet eller Twister.

Badleksaker i present till 11 åring

11 åringar brukar tycka om att bada både på stranden i på badhuset. Badleksaker som 11 åringar gillar är cyklop, gigantisk badring och waboba -boll som studsar på vatten.

Inredning som 11 åringar gillar

Det är roligt att få lite ny inredning i sitt rum. Lightbox som man kan skriva egna texter på är kul. Eller en snygg Harry Potterlampa.

Sötsaker

Alla 11 åringar gillar godis och sötsaker. Ice cream roller, popcornmaskin och en egen godismaskin är toppenbra prylar som 11 åringar önskar sig.

Det är förstås också roligt att få en extra fin mugg, tex Starwars eller enhörning att servera varm choklad på morgonen. Chokladfontän är också något som är hett efterlängtat.

Uteleksaker

Är det vinter är det roligt med en pulka eller bob. Det är kul att kasta snöboll, speciellt om man har en snöbollsgörare.

Under sommaren är nog en skateboard, åka linbana, cykla eller hoppa studsmatta det roligaste man kan hålla på med.

Inneleksaker

Roliga inneleksaker som du kan ge i present till 11 åringar är t.ex. en kulbana, slime, stressboll, kläckande dinosaurieägg eller en tamagotchi.

Telefon

Om 11 åringen inte redan har en mobiltelefon är det det som står högst upp på önskelistan. Till mobiltelefonen behöver man också hörlurar, mobilskal och en powerbank.

Läsning

11 åringar brukar gilla att läsa. Att få en tidningsprenumeration på t.ex. KP brukar vara omtyckt.

Spännande böcker som 11 åringar gillar: Vålnadens röst, Den jag är, Rum 213, Röda spår och Glasbarnen.

Faktaböcker som 11 åringar gillar kan handla om t.ex. vulkaner, dinosaurier eller stenar.

Guinness rekordbok brukar också vara väldigt roligt att få och ge många timmars läsning.

Är det inte ditt barn så är det kul att ge bort en gåtbok eller en en bok med Bellmanhistorier.

Kläder i present till 11 åring

Att få nya fina kläder brukar vara uppskattat av 11 åringar. En fin tröja, ett par jeans eller en ny t-shirt är något alla brukar gilla.

Hoppas att du hittade någon bra present till 11 åring på den här sidan. Har jag glömt något, så kommentera gärna! Du hittar även bra presenter som kan fungera bra till 11 åringar här:

Läsarkommentarer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

↑ Top of Page