Om bra presenter

Annika Vallgren som skapat bra presenter
Annika Vallgren som skapat bra presenter

Annika Vallgren heter jag. Jag har tre egna barn i åldern 12 – 26 år. Jag tycker att det är väldigt roligt att ge bort och slå in fina presenter.

Den här sajten startade jag bara för att jag ibland har väldigt dålig fantasi när jag ska köpa presenter. Jag har själv önskat att det finns en sån här sajt där jag lätt kan hitta bra förslag till presenter för alla tillfällen. När jag ska ge bort presenter så försöker jag alltid hitta den där perfekta presenten som gör mottagaren så där extra glad.

Jag tycker också att det är väldigt roligt att slå in presenterna extra fint. Med ett fint omslagspapper och fina snören, eller kanske någon dekoration av något slag.

Sedan tycker jag att det är viktigt när man köper presenter att de inte måste kosta mycket för att vara en bra present. Det är bättre att hitta den perfekta presenten för rätt mottagare. Med den här sajten vill jag hjälpa dig att hitta en perfekt present för alla tillfällen. 

Tipsen du hittar här är en blandning mellan affiliatelänkar, vanliga länkar och tips på julklappar som inte kan köpas online. Om du gillar mina tips använd gärna mina länkar när du handlar. Då får jag lite betalt för varje present du köper, utan att det kostar dig något extra.

Läsarkommentarer

↑ Top of Page