Julklappstips till föräldrar

Tips bra julklapp till föräldrar.

Tips på bra julklappar till föräldrar

Att hitta bra julklappar till föräldrar är inte det lättaste. Jag tror att många köper med sig en julklapp från närmaste stormarknad. Men det behöver inte vara så. Hur hittar man egentligen bra julklappar till föräldrar?

Så här hittar du bra julklappar till dina föräldrar. Här finns både konkreta tips på vad du kan köpa och tips på vad du bör tänka på när du köper julklappar till föräldrar.

Vill du hitta en julklapp till mamma eller pappa eller ska du ha en julklapp för dem tillsammans? På den här sidan hittar du förslag på julklappar till föräldrarna tillsammans.

Julklapp till föräldrar som har allt

Ofta är det ju så att föräldrar redan har allt de behöver. Det är svårt att hitta på en julklapp till föräldrar som redan har allt. Om vi utgår från att de inte önskar sig fler prylar i julklapp så kanske du ska fokusera på julklappar som är förbrukningsvaror så att säga. Det kan t.ex. vara en korg med godis, juldelikatesser eller en upplevelsepresent av något slag.

Julklapp till föräldrar upplevelse

Om dina föräldrar har allt kan en upplevelsepresent kanske vara något för dem. Det finns en mängd olika att välja mellan. T.ex. vinprovning, takvandringar, spökvandringar, korvkurs, ölprovning, bio med middag osv. Det gäller bara att fundera ut någon bra upplevelse som passar bra just för dina föräldrar.

Billiga julklappar till föräldrar

Bra tips på billiga och uppskattade julklappar till föräldrar är t.ex. doftljus, ge dem något du gjort själv. Varför inte varsin hemstickad halsduk? En flaska vin, eller kanske en middag som du lagar. En kurs i massage. Eller ett inramat foto av dig. Eller varsin matchande reflex, så de syns i vintermörkret.

Roliga julklappar till föräldrar

Varför inte ge föräldrarna en oväntad julklapp i år? Kanske skulle de uppskatta att få svänga sina lurviga under en danslektion för två? Eller en teaterkväll för två.

Bra julklapp till föräldrar tips

Vet du vad dina föräldrar har för smak kanske du kan våga dig på att köpa en tavla, en fin lampa eller plädar att värma sig med i soffan. Kanske de skulle gilla att få en varsin fin morgonrock och lite spaprodukter? Tycker dina föräldrar om att lyssna på musik? De kanske önskar sig en högtalare som man kopplar in mobiltelefonen på? En varsin pyjamas eller varför inte en väggalmanacka för nästa år? Känns det svårt att hitta en gemensam julklapp till föräldrarna kanske det är enklare att ge dem varsin? Hitta en julklapp till pappa och en till mamma.

 

Läsarkommentarer

Trackbacks

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

↑ Top of Page