Julklapp till 11 årig tjej

Vad är bra julklappar till 11 åriga tjejer?

Det är inte helt lätt att hitta julklappar till 11 åriga tjejer. Man vill ju inte riskera att köpa något som är alldeles för barnsligt. Julklappar som alltid är populära bland flickor i 11 årsåldern är förstås pengar och presentkort på kläder. Men du ska få lite fler tips på julklappar som är roligare att ge bort. 

julklapp till 11 årig tjej tips

julklapp till 11 årig tjej tips

Skönhetsprodukter i julklapp till 11 åriga tjejer

Skönhetsprodukter som funkar till 11 åriga tjejer är t.ex. hårtofsar, hårspännen och läppglans. Glitter brukar vara mycket populärt i alla former, nagellack, nageldekorationer, går-gelé, hårspray, glittriga smycken och kroppsglitter.

Sedan är det lite olika vad de är intresserade av men kanske kan du ge henne smink eller den första parfymen. Men är det för tidigt för smink lär du ju märka det. Jag trodde att min dotter skulle gilla att få smink. Hon höll på länge och grejade och när hon väl kom ut var hon sminkad till en haj med huggtänder. Så jag gissar att det var lite tidigt för henne att börja med smink redan.

Ge 11 åriga tjejer inredning i julklapp

Inredning som julklapp till 11 åriga tjejer brukar vara väldigt lyckat. Det kan t.ex. vara en uppblåsbar fåtölj, kuddar, gardiner, en pläd, en fin lampa eller mysiga kuddar att lägga på sängen. Eller varför inte ge ett presentkort på IKEA, så att hon får välja inredning själv.

Pysselsaker i julklapp

11 åriga tjejer brukar gilla pyssel som är lite ”vuxnare”. T.ex. pyssel från Panduro, textilfärg schabloner, batikfärg, tillverkning av riktiga smycken, målarböcker för vuxna och att lära sig t.ex. virka.

Prylar som 11 åriga tjejer önskar sig i julklapp

Prylar som 11 åriga tjejer alltid önskar sig i julklapp är ett fint mobilskal. Andra idéer kan vara en handväska, fotlänk, silverhalsband, sportbag, äventyrsbok och spel.

Vill du ha fler idéer på julklappar som passar 11 åringar? Där hittar du julklappar som passar tjejer och killar.

Läsarkommentarer

Trackbacks

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

↑ Top of Page